Šport > Moto športi
8 ogledov

Mosley se namerava vrniti v Monaku

Max Mosley bo v petek zadnjič prišel na sedež Fie kot njen predsednik. © AFP Žurnal24 main
Po zloglasnem škandalu s prostitutkami naj bi se Max Mosley nameraval vrniti na dirke formule ena, natančneje v Monako. Ekipe razmišljajo o tem, kako bi se izognile srečanju z njim.
 
 

Večina moštev razmišlja o tem, kako se bodo njihovi člani vedli, če bodo prišli v stik z Mosleyjem.

Anonimni vodja moštva

 
Predsednik Fie Max Mosley, ki je s posnetkom svoje orgije v nacističnem slogu s prostitutkami povzročil škandal brez primere, naj bi razmišljal o vrnitvi na dirko formule ena v Monaku. To je sprožilo razmišlanja mnogih vplivnih ljudi v formuli, kako bi se srečanju z Mosleyjem izognili, še huje pa bi bilo, če da bi koga z njim ujeli fotografi. Eden od šefov moštev je britanskemu časniku The Times zaupal, da bodo v njegovi ekipi imeli celo oglednike, ki bodo poskrbeli, da se bo srečanju z Mosleyjem mogoče izogniti. "Večina moštev razmišlja o tem, kako se bodo njihovi člani vedli, če bodo prišli v stik z Mosleyjem," je dejal anonimni šef nekega moštva.

 

Preberite še ...

Sem žrtev tajne zarote

Veliko prvih mož ekip glavno napako predsednika vidi v dejstvu, da Mosley noče odstopiti in tako kvari ugled formule in športa nasploh. Mosley se sicer zaradi kraljeve prepovedi ni udeležil dirke v Bahrajnu, Veliko nagrado Španije pa je izpustil zaradi bojazni, da bi užalil kralja Juana Carlosa. Times navaja tudi, da se je turški premier Tayyip Erdogan na Veliki nagradi Turčije želel prepričati, da se Mosley ne bo nenapovedano pojavil, ko je bil ministrski predsednik v nedeljo zjutraj na uradnem obisku.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.