Šport > Moto športi
18 ogledov

Navijač prostovoljno v zapor

navijač singapur yes marina Youtube
Navijač, ki se je med dirko za VN Singapurja sprehajal po dirkališču, se je odločil za prostovoljno prestajanje zaporne kazni.

Britanec, ki je prejšnji mesec na dirki za veliko nagrado Singapurja hodil po dirkališču, se je sam vrnil v Singapur in se prostovoljno javil v zapor. Pričakuje, da mu bodo zaradi tega zmanjšali kazen, grozi mu namreč do pol leta zapora.

Sedemindvajsetletni Yogvitam Pravin Dhokia, sicer državljan Združenega kraljestva, je 20. septembra hodil po dirkališču Yas Marina, nato pa so ga proti plačilu varščine izpustili na prostost. Varščino sta položila njegova starša, ki sta posebej zato pripotovala v Singapur, saj je mladenič ves denar porabil, da si je dirko sploh ogledal.

Po plačilu 10.800 dolarjev varščine je smel Britanec 2. oktobra na prostost, novo zaslišanje pa ima na sporedu 3. novembra. A 27-letnik se je odločil predčasno priti za zapahe, s čimer računa, da mu bodo kazen znižali, oziroma jo bo prestal prej, kot pa šele po izrečeni sodbi. Pripor se v Singapurju šteje v zaporno kazen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.