Šport > Moto športi
13 ogledov

Ninji napumpani za Silverstone

Lewis Hamilton, sam se ima za ninjo, in Jenson Button na paintballu. (Foto: Reut Žurnal24 main
McLaren Mercedes je odločen, da zmaga na domači dirki v Silverstonu. Da bi bila Lewis Hamilton in Jenson Button "napumpana" za nedeljsko dirko, sta na paintballu obstreljevala novinarje.
Hamilton se ni izognil vprašanju, ali zaradi obtožb iz Valencie Alonsu kaj zameri. "Ima mojo številko in jaz njegovo. Pred dnevi sva si poslala sms. Napisal je, da je vse v najlepšem redu. Ve, kakšno je dirkanje, in jaz ga razumem, saj je letos res težka sezona."

McLarnova dirkača, Jenson Button in Lewis Hamilton, sta pred svojo in moštveno domačo dirko v Silverstonu za VN Velike Britanije zelo zaposlena: obiskala sta McLarnovo garažo njihovih starih dirkalnikov, aktualni prvak je bil v Wimbledonu, predlanski je dirkal v Goodwoodu ... Samozavest sta si krepila na paintballu z novinarji, ki poročajo v živo z dirk. "Pričakujete, da bodo streljali na vas globoko v močvirnatem Surreyju," se je glasilo McLarnovo vabilo novinarjem na paintball. "Sem ninja in vas bom prvi zadel," je za dobrodošlico dejal Hamilton, čigar ideja je bil paintball. "Paintball je super stvar, a res boli, kot te zadenejo." To je Lewis tudi občutil, saj je bil kaj kmalu zadet in izločen. "Pa me je izločil novinar!" Tako sta Button in Hamilton "napumpana" za VN Velike Britanije. "Imeli bomo super dirkalnik in upam, da se bomo res lahko borili za zmago," pred dirko razmišlja Button.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.