Šport > Moto športi
13218 ogledov

Perez se je opravičil ženi: "To nisem bil pravi jaz"

Print Screen
Mehiški dirkač je bil nekoliko preveč razposajen po zmagi na dirki za VN Monaka.

Sergio Perez (Red Bull) je z divjo zabavo proslavil uspeh na ulični dirki v kneževini, kjer se je dokopal do tretje zmage v karieri in prve po prestopu k avstrijski ekipi.

Mehičan je s tem oddal tudi kandidaturo v boju za naslov svetovnega prvaka, saj ima na tretjem mestu skupne razvrstitve samo 15 točk zaostanka za vodilnim moštvenim kolegom Maxom Verstappnom (Red Bull).

Sergio Perez | Avtor: Epa Epa

Perez je krstno zmago na eni najprestižnejših dirk na svetu proslavil na luksuzni jahti v monaški marini, kjer je globoko pogledal v kozarec in se zabaval v družni mičnih deklet.

Posnetki praznovanja so se hitro razširili po spletu, ples, objemi in izmenjava nežnosti z neznankami pa so botrovali govoricam, da je bil 32-letnik nezvest svoji ženi Caroli Martínez, s katero ima tri otroke.

Dirkač Red Bulla je prevzel odgovornost za svoja dejanja, zanikal pa je nezvestobo in poudaril, da sta s soprogo "povezana bolj kot kdajkoli prej". Obenem se je svoji boljši polovici tudi javno opravičil.

"Videl sem posnetke, ki krožijo po spletu in prevzemam vso odgovornost zanje. To je bila slaba zabava in izgubil sem nadzor nad sabo. Moji bližnji vedo, kakšne so moje vrednote in kakšen človek sem v resnici. Za vse, ki vas to zanima, z ženo sva povezana bolj kot kdajkoli prej. Tistim, ki nama želite škodovati, pa želim vse dobro. Hvala vam za podporo. Opravičujem se vsem, ki me imajo radi, saj me ti posneteki ne odražajo kot človeka. Niti približno. O tej temi se ne mislim več pogovarjati, saj samo odvrača pozornost od naše družinske sreče. Hvala," je zapisal Mehičan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Crash F1 (@crashnet_f1)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.