Šport > Moto športi
49 ogledov

Pravilo dvojnih točk v drugo obravnavo

bernie ecclestone jean todt EPA
Jean Todt, predsednik Mednarodne avtomobilistične zveze (Fia), je namignil, da bo krovna organizacija motošporta še enkrat preučila pravilo dvojnih točk na zadnji dirki sezone za VN Abu Dabija.

Mednarodna avtomobilistična zveza (Fia) je z uvedbo pravila, da bodo na zadnji dirki sezone med dirkače porazdelili dvojne točke, izzvala negativen odziv tako navijačev kot pomembnih članov paddocka formule ena, vključno z dirkači.

Najglasneje se je pritoževal svetovni prvak Sebastian Vettel, ki mu je predsednik Fie že vrnil žogico, zdaj pa se je izkazalo, da tudi vodilni možje krovne organizacije motošporta niso prepričani, ali bo novo pravilo obveljalo do 23. novembra, ko bo na sporedu zadnja dirka sezone. Jean Todt, ki osebno podpira spremembe za začinitev sklepnega dejanja, je razkril, da bodo na podlagi pritožb, ki so jih prejeli s strani nekateri ekip in navijačev, še enkrat razmislili o smiselnosti uvedbe takšnega pravila. 

Več na:

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 09:47 11.april 2014.

    zanima me, kje so zdaj moderatorji, administratorji......????Kritične komentarje znate hitro brisati, tega cepca pa že par dni pustite, da serje po komentarjih.