Šport > Moto športi
21 ogledov

Räikkönen: Nismo neumni

kimi raikkonen Reuters
Dirkač Ferrarija Kimi Räikkönen je dejal, da rdeči iz Maranella ”niso neumni” in v isti sapi napovedal, da se na dirkalniku F14 T obetajo novosti, s katerimi bodo nadoknadili zaostanek za najboljšimi ekipami.

Povratnik v Maranello, Kimi Räikkönen, ki se je pred začetkom sezone vrnil v ekipo, s katero je osvojil svoj edini naslov svetovnega prvaka, je zatrdil, da Ferrari dobro ve, kaj mora narediti, če se želi vmešati v boj za najvišja mesta na dirkah za veliko nagrado.

Rdeči so imeli na prvih treh preizkušnjah nemalo težav in po dirkah v Avstraliji, Maleziji in Bahrajnu zasedajo skromno peto mesto v konstruktorski razvrstitvi. Za najboljši rezultat poskočnega konjička je poskrbel Fernando Alonso, ki je bil dvakrat četrti. medtem ko se Kimi Räikkönen še ni povzpel višje od sedmega mesta. Finec navkljub skrb vzbujajočemu uvodu v sezono ostaja optimističen.

Več na:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.