Šport > Moto športi
28 ogledov

Rosbergu želi prizadejati bolečino

Lewis Hamilton Reuters
Lewis Hamilton želi moštvenemu kolegu in glavnemu konkurentu za naslov svetovnega prvaka Nicu Rosbergu prizadejati čim večjo bolečino, ki bi Nemca spravila s tira.

”Želim si, da bi bil v najboljši formi, saj je še posebej boleče, če te premagajo takrat, ko prikažeš svojo najboljšo vožnjo,” je za uradno stran F1.com povedal ”zlobni” Hamilton. Dirkača Mercedesa se bosta na preostalih dirkah letošnje sezone borila za naslov svetovnega prvaka, kar počasi, a vztrajno načenja odnose znotraj srebrne garaže.

Hamilton je po dirki v Budimpešti, kjer ga je ekipa sredi dirke šokirala z ukazom, naj Rosberga spusti naprej, od Tota Wolffa in Paddyja Lowa zahteval, naj razjasnita okoliščine, v katerih bosta morala z Nicom pomagati eden drugemu. ”Ko dirkača iz iste ekipe dirkata z različnima strategijama, je običajno, da si ne otežujeta dela. A potrebno bo sprejeti, da nismo v običajni situaciji,” je povedal šef ekipe Wolff, ki se je znašel med dvema ognjema.

Več na:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.