Šport > Moto športi
22 ogledov

Rossi se je zbal novega padca

Valentino Rossi Silverstone MotoGP Reuters
Valentino Rossi je še naprej v središču pozornosti, potem ko je pred kratkim objavil, da se po koncu sezone vrača na Yamaho. V Indianapolisu je minuli konec tedna z Ducatijem znova vpisal povprečno uvrstitev.

Na koncu je Valentino Rossi v Indianapolisu zasedel sedmo mesto, kar niti ni tako slabo, a bolj skrb vzbujajoč je zaostanek za zmagovalcem Danijem Pedroso, ki je znašal dobrih 57 sekund. Vale je po dirki priznal, da si je ob koncu le še trudil priti do cilja, saj se je bal vnovičnega padca, potem ko je predčasno končal že dirko v Laguni Seci.

"Na koncu uvrstitev ni tako slaba, toda na žalost sem bil na dirki zelo počasen," je znova tarnal Rossi, ki je končal le nekaj mest pred CRT dirkalniki. "Zjutraj v hladnejših pogojih nisem bil tako slab, popoldne v vročem pa je bilo slabše. To se je zgodilo že v soboto," je nadaljeval The Doctor, ki je priznal, da je bilo prenevarno, da bi se podal v boj z najboljšimi, saj bi znova lahko tvegal padec. "Na začetku bi se lahko držal dirkačev v ospredju, toda odločil sem se, da bom zgolj pripeljal do konca in da ne bom naredil iste napake kot v Laguni Seci," je še pristavil Valentino Rossi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.