Šport > Moto športi
17 ogledov

Rubinho še čaka na opravičilo Schumija

Žurnal24 main
Incident na VN Madžarske, ko je Michael Schumacher nekdanjega moštvenega kolega Rubensa Barrichella stisnil k zidu, še vedno odmeva. Brazilec je potožil, da se mu Nemec še vedno ni opravičil.

Rubens Barrichello je s tem mislil na osebno opravičilo. "Ne, Michael me še vedno ni poklical. Tega ne obžalujem. Seveda imam svoje mnenje o vsem tem, a ga bom zadržal zase,“ je domačim medijem dejal Rubinho, ki je še dodal: "Morebitna nasprotja iz preteklosti in dogodki, ki so se med nama dogajali pri Ferrariju ne smejo vplivati na dirke v letošnji sezoni, ker lahko nekdo nastrada.“ Sedemkratni svetovni prvak in najuspešnejši dirkač formule 1 vseh časov se je za svojo nespametno potezo na Hungaroringu sicer opravičil na svoji spletni strani. Rubinho, ki je kar nekajkrat "nastradal“ tudi med časom, ko je bil moštveni kolega Schumija pri Ferrariju, pa očitno ne bo dočakal osebnega opravičila Schumacherja. Se mu bo eden najbolj izkušenih voznikov v karavani poskušal oddolžiti na stezi?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.