Šport > Moto športi
18 ogledov

Schumacher kaže majhne znake okrevanja

Michael Schumacher FameFlynet
Sedemkratni svetovni prvak Michael Schumacher, ki po nesreči na smučanju od decembra v komi leži v bolnišnici v Grenoblu, kaže manjše spodbudne znake, je sporočila njegova agentka.

"Ostajamo prepričani, da se bo Michael izvlekel in prebudil," je v pisni izjavi sporočila Sabine Kehm, agentka Michaela Schumacherja. Sedemkratni svetovni prvak formule ena naj bi kazal znake izboljšanja, a do popolnega okrevanja naj bi ga čakala še dolga pot.

Nemec se je decembra hudo ponesrečil na smučanju v Méribelu, vse od takrat pa je v kritičnem, a stabilnem stanju, pri katerem ga francoski zdravniki ohranjajo v umetni komi. Vse uradne novice o njegovem stanju prihajajo prek Kehmove, medtem ko medijska natolcevanja ne pojenjajo.

"Od časa do časa se pojavijo majhni, spodbudni znaki, a vemo tudi, da je to čas, ko moramo biti zelo potrpežljivi," je v najnovejši izjavi dodala Kehmova. "Od začetka je bilo jasno, da bo to dolg in naporen boj. Michael je utrpel hude poškodbe. Vsi zelo težko dojamemo, da se je Michael, ki je prestal toliko nevarnih situacij v preteklosti, tako hudo poškodoval po takšnem banalnem dogodku."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.