Šport > Moto športi
10 ogledov

Schumijeva agentka: "Stanje je stabilno"

sabine kehm EPA
Enajst dni po zadnji izjavi se je v petek znova oglasila agentka Michaela Schumacherja Sabine Kehm, ki je zatrdila, da je stanje ponesrečenega nekdanjega dirkača še naprej stabilno.

V izjavi za javnost, ki jo je medijem poslala nekaj pred četrto uro popoldne, je Sabine Kehm prosila, da se zdravnikom v bolnišnici v Grenoblu omogoči mirno opravljanje njihovega dela. Možje v belem praktično niso imeli niti minute miru, vse odkar se s hudimi poškodbami glave na enem od oddelkov zdravi nekdanji svetovni prvak formule 1 Michael Schumacher.

"Vse informacije o Michaelovem zdravstvenem stanju, ki ne pridejo z naslova zdravniške službe ali njegovih agentov, je potrebno jemati kot čiste špekulacije," je še zapisala Kehmova. Po nekaj kritikah na račun zdravniške službe je še zatrdila, da je Schumacherjeva družina "povsem zadovoljna" z oskrbo.

Schumacher po nesreči, ki se je zgodila 29. decembra, že več kot dva tedna leži v umetni komi. Kehmova, Schumacherjeva tesna sodelavka že 14 let, sicer ni razkrila, kdaj ga bodo zdravniki zbudili, je pa zatrdila, da se njegovo zdravstveno stanje ni spremenilo.

"Michaelovo stanje imajo še vedno za stabilno," je še dodala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.