Šport > Moto športi
14 ogledov

"Še naprej me boste gledali v F1"

vn nemčije nürburgring trening 2011 schumacher EPA
Nemec Michael Schumacher je znova zanikal, da se bo po letošnji sezoni dokončno poslovil in vrnil med upokojence. "Še vedno sem dovolj dobro pripravljen. Psihično sem še vedno močan in rad imam izzive."

Pred dnevi smo pisali, da Michael Schumacher razmišlja o dokončnem koncu svoje kariere in slovesu od formule 1. A to je daleč od resnice. Nemec je odločen, da bo vztrajal tudi v naslednji sezoni in do konca izpolnil svojo triletno pogodbo z Mercedes GP. "Kljub nekaterim smešnim govoricam in neumnim in neresničnim zgodbam, še enkrat ponavljam, da me boste tudi v letu 2012 gledali, če vam je to všeč ali ne," je Schumacher dejal za uradno spletno stran Mercedes GP in s tem zavrnil govorice, da se njegov čas v formuli 1 dokončno izteka.

Starosta najhitrejše karavane na svetu in sedemkratni svetovni prvak sicer tudi v letošnji sezoni (drugi po vrnitvi) ne blesti. Njegovi rezultati so zgolj povprečni, dirkalnik pa ni dovolj konkurenčen, da bi se z njim boril za stopničke in zmage. Kljub temu pa se Schumi ne predaja. "Zraven bom. Dobra stvar tega je, da imam še vedno veliko podpore. Vsi želijo, da sem zraven, tako da si tega želim tudi sam in z veseljem gledam v prihodnost," je še dejal 42-letni Nemec in dodal: "Še vedno sem dovolj dobro pripravljen. Tudi psihično sem še vedno pripravljen in rad imam izzive."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.