Šport > Moto športi
35 ogledov

Soproga Briatoreja vzela dah

Elisabetta Gregoraci je osvojila srce Flavia Briatoreja.
1/18
Žurnal24 main
Elisabetta Gregoraci, soproga italijanskega poslovneža Flavia Briatoreja, ki v formuli 1 vodi moštvo Renaulta, je na modni reviji v Madridu predstavila novo linijo spodnjega perila.

28-letni italijanski super model Elisabetta Gregoraci, ki je poročena s Flaviem Briatorejem, ki med drugim v formuli 1 vodi moštvo Renaulta, je v Madridu na modni reviji predstavila novo linijo spodnjega perila. Gregoracijeva je s sprehodom po modni pisti vsem navzočim vzela dah. Najponosnejši med vsemi pa je bil ravno Briatore, ki je od Gregoracijeve starejši kar 30 let. Pred modno revijo se je Gregoracijeva slikala še za revijo Intervju. Briatorejeva soproga, ki jo v Italiji naravnost obožujejo, je v preteklih mesecih osvojila tudi Španijo. In ravno na Pirenejskem polotoku dobiva vse več ponudb in povabil za kastinge in modne revije. Flavio Briatore, ki je v svetu znanih in bogatih znan kot velik lomilec ženskih src, se je z Gregoracijevo poročil letošnjega junija. Šef Renaulta je bil pred poroko v zvezi s številnimi znanimi manekenkami. Z nemškim super modelom Heidi Klum ima celo hčerko Leni. V spominu pa bodo ostale tudi zveze s črno gazelo  Naomi Campbell in italijansko manekenko Adriano Volpe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.