Šport > Moto športi
26 ogledov

Spor med Heidfeldom in Renaultom končan

Nick Heidfeld Žurnal24 main
Po nekaj hudih besedah in medijskem obračunavanju se je spor med Nickom Heidfeldom in Renaultom končal z izvensodno poravnavo, kar pomeni, da bo Bruno Senno dokončno do konca sezone zamenjal nemškega veterana.

Nemški dirkač Nick Heidfled in vodilni možje Renaulta so po pogovorih le našli rešitev, ki je zadovoljila obe strani (beri: dogovorili so se o odškodnini). Vroča zgodba, ki je v preteklih dneh polnila časopisne stolpce pa je tako končana. "Sprejeli smo dobro odločitev, da z današnjim dnem zaključimo naše sodelovanje. Vsem prijateljem v moštvu želim veliko sreče v zaključku letošnje sezone. Povedal pa vam bom še nekaj: zagotovo se bom v kratkem času vrnil na dirke na najvišjem nivoju," je po koncu spora dejal Heidfled. Z zelo spravljivim tonom je pred javnost stopil tudi šef francoske ekipe, Eric Boullier. "Naš spor z Nickom je polnil medijski prostor v zadnjem času in veseli smo, da smo dosegli sporazum. Naš proces ločitve je bil bolan in nobena od strani s tem ni želela nadaljevati. Nicku smo hvaležni za njegov doprinos ekipi. Skupaj smo preživeli nekaj dobrih trenutkov, gre za zelo dobrega in odločnega voznika in v prihodnosti mu želimo le najboljše," je dejal Boullier, ki bo do konca sezone vodil dirkaški dvojec Bruno SennaVitalij Petrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.