Šport > Moto športi
19 ogledov

Sprehod med dirkalniki F1

navijač vn singapurja Youtube
Policija je aretirala 27-letnega navijača, ki se je med dirko za VN Singapurja prikradel na stezo in povzročil prihod varnostnega avtomobila.

''Navijač na stezi, navijač na stezi,'' je v 37. krogu VN Singapurja zavpil vodilni dirkač Sebastian Vettel. Kamere so ujele nepridiprava, ki je skozi odprtino ob robu dirkališča vstopil na stezo in se sprehodil vzdolž Esplanade Bridgea.

Med sprehodom se je mimo odpeljalo sedem dirkalnikov, preden je 27-letnik našel novo odprtino, skozi katero je lahko zapustil nevarno območje. Vodstvo dirke je preventivno na stezo poslalo varnostni avto.

''Policija v Singapurju je potrdila, da je aretirala 27-letnika, ki v preiskavi sodeluje. Preiskava je posledica neavtoriziranega vstopa na dirkališče Marina Bay Street Circuit med dirko za VN Singapurja. Moški je na stezo vstopil v bližini 13. ovinka in povzročil prihod varnostnega avtomobila. Čakamo na poročilo, s katerim bomo določili okoliščine tega incidenta,'' je v uradni izjavi zapisala Mednarodna avtomobilistična zveza.

Incident ni vplival na razplet pri vrhu, je pa izničil strategijo Nica Rosberga, ki je s svojim kompletom koles nameraval na stezi ostati nekoliko dlje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.