Šport > Moto športi
20 ogledov

'Tviteraši' se bojijo za Hamiltona

vladimir putin lewis hamilton EPA
Lewis Hamilton je pokal za zmago na VN Rusije prejel iz rok predsednika Vladimirja Putina, nato pa po mnenju nekaterih uporabnikov družabnih omrežij svoje življenje postavil na kocko.

Dirkač Mercedesa si je z deveto zmago v sezoni praktično že zagotovil tretji naslov svetovnega prvaka, saj imata Sebastian Vettel in Nico Rosberg štiri dirke pred koncem samo še teoretične možnosti, da ga zrineta s prestola.

Hamilton je po zmagi v Sočiju prejel čestitke Vladimirja Putina, nato pa nekoliko prehitro pograbil slavnostni šampanjec in ruskega predsednika poškropil po obleki. Varnostniki so Putina nemudoma zaščitili pred nadležnimi kapljicami in ga pospremili z odra.

Dogodek je bil deležen veliko pozornosti na družabnem omrežju Twitter, kjer so se nekateri - malce v šali, malce zares - ustrašili za življenje aktualnega svetovnega prvaka. 

''Kako dolgo bo trajalo, da bomo Lewisa Hamiltona našli mrtvega v njegovi kadi?'' je zapisala uporabnica Sayde Scarlett. ''Hamilton je s šampanjcem ponesreči poškropil Putina? Hoja po robu,'' je zapisal Wayward. ''Lewis Hamilton je Putina zalil s šampanjcem, zato vsi mislijo, da ga bodo umorili,'' pa so zapisali pri Huffingtonpost.

Putin velja za človeka, s katerim ne gre češenj zobati, a upamo si trditi, da jo bo Hamilton odnesel le z opozorilom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.