Šport > Moto športi
14 ogledov

Vettel: Kaj je smisel tega?

monako monte carlo grid boys startna vrsta EPA
Nekdanji svetovni prvak Sebastian Vettel ni bil zadovoljen, da so dirkače na startni vrsti v Monte Carlu namesto predstavnic nežnejšega spola pričakali moški manekeni.

Dirkač Ferrarija se je na tiskovni konferenci po dirki za VN Monaka pritoževal nad odločitvijo organizatorjev, ki so dolgonoge lepotice na startni vrsti tokrat zamenjali z moškimi predstavniki. Ideja je zrasla na zelniku Michaela Boerija, predsednika avtomobilističnega kluba v Monaku, ki s svojo potezo ni navdušil štirikratnega svetovnega prvaka.

''Zakaj danes ni bilo deklet na startni vrsti?'' je nagajivo vprašal Vettel. ''Kaj je bilo to? P***a, da moram parkirati za Georgeom ali Daveom. Kaj je smisel tega?'' je dodal Nemec.

Dirka za VN Monaka se je končala z zmago Nica Rosberga, ki po besedah Bernieja Ecclestona ni naredil dovolj za prepoznavnost formule ena. Vettel je osvojil drugo, Lewis Hamilton pa tretje mesto. ''Potrebujemo takojšnje spremembe. To je nesprejemljivo. Moram vprašati Ecclestona, kaj se je zgodilo,'' je šaljivo pripomnil Nemec.

sebastian vettel | Avtor: EPA EPA

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.