Šport > Moto športi
22 ogledov

Vettel Karthikeyanu: Ti si idiot!

Velika nagrada VN Abu Dabi ZAE Združeni arabski Emirati formula 1Sebastian Vette EPA
Aktualni svetovni prvak Sebastian Vettel (Red Bull) je na VN Malezije znakovno komuniciral z Narainom Karthikeyanom.

"Na normalnih cestah vedno naletiš na kakšnega idiota, ki se vozi naokrog. Tako je tudi v formuli 1," je po dirki v Sepangu o trčenju z Indijcem Narainom Karthikeyanom, ki je zaostajal za krog, dejal svetovni prvak Sebastian Vettel. Že med dirko je vozniku ekipe HRT dvakrat pokazal sredinec. Zaradi tega mu grozi kazen, saj je prekršil strožji kodeks obnašanja, ki ga je uvedel prvi mož Mednarodne avtomobilistične zveze Jean Todt.

"Lahko se zgodi karkoli. Možno je, da dobi le opomin, po pravilih pa mu lahko tudi odvzamejo dirkaško licenco," je o morebitni kazni za Vettla dejal Marc Surer, nekdanji voznik formule 1, zdaj pa komentator na nemški televiziji Sky.

In kaj o incidentu meni Karthikeyan? "Sramotno in neprofesionalno me je okrivil za nesrečo. Menim, da je frustriran zaradi slabšega začetka sezone. Če imaš boljši dirkalnik, še vedno nimaš pravice govoriti drugim, da so idioti. Je kot otrok," je bil ogorčen Indijec, ki so mu drugi vozniki stopili v bran. "Narain ni mogel kar izpuhteti," je tako za Mirror dejal tudi nekdanji dirkač David Coulthard, ki je celo svetovalec pri ekipi Red Bull.

Komentarjev 1
  • juventus1897 15:35 30.marec 2012.

    Bližje ko si soncu, prej se ti krila začnejo topiti. IKARUS