Šport > Moto športi
25 ogledov

Vettel o fotografiji Alonsa in Webbra: "Sta bila gola?!"

Webber Alonso večerja Bahrajn Manama Twitter Reševalni pas/Twitter
Svetovni prvak Sebastian Vettel se je z zvrhano mero sarkazma odzval na fotografijo, ki jo je na Twitterju objavil njegov veliki rival Fernando Alonso. Španec je večerjal skupaj z Markom Webbrom, Vettlovim moštvenim kolegom, s katerim vse od začetka sezone bijeta tiho vojno.

"Sta bila oba gola?" se je z nasmeškom na novinarski konferenci na vprašanje o fotografiji odzval Sebastian Vettel. Nemec je zatrdil, da fotografije s Twitterja ni videl, da pa je že slišal nekaj šušljanja na to temo.

Aktualni svetovni prvak objave Fernanda Alonsa ne vidi kot provokacijo, potem ko je Španec na socialnem omrežju v obdobju velike napetosti pri Red Bullu s širnim svetom "povsem slučajno" delil fotografijo, na kateri nasmejan uživa v družbi Vettlovega moštvenega kolega Marka Webbra.

"Vsi moramo iti kdaj na večerjo, prevelik dolgčas je, če greš sam," je nadaljeval dobro razpoloženi Vettel. "Verjetno mi je bolje, da nisem bil zraven." Webber je "sporno" fotografijo objavil oz. "retweetal" tudi na svojem profilu.

Alonso se je z zmago na VN Kitajske Vettlu v skupnem seštevku približal na devet točk zaostanka, medtem ko je Nemec, tudi po zaslugi sporne zmage v Sepangu, kjer ni upošteval moštvenih ukazov in prehitel moštvenega kolega Webbra, ostal v vodstvu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.