Šport > Moto športi
48 ogledov

Zdravniki prepovedali udeležbo

jorge lorenzo EPA
Aktualni svetovni prvak Jorge Lorenzo je zaradi poškodbe leve noge odpovedal udeležbo na prihajajoči dirki Race of Champions.

Jorge Lorenzo je bil zaradi opeklin, ki jih je utrpel na proslavi v čast njegovemu tretjemu naslovu svetovnega prvaka, prisiljen odpovedati nastop na dirki Race of Champions, ki bo potekala od 20. do 21. novembra na olimpijskem stadionu v Londonu.

''Žalosten sem, da ne morem nastopiti na Race of Champions, a med slavjem na Majorki sem si na motorju opekel nogo,'' je sporočil svetovni prvak elitnega razreda motoGP.

''Upal sem, da se bo poškoda zacelila, a zaradi potencialnih zapletov zaradi potenja so mi zdravniki prepovedali udeležbo,'' je dodal Španec.

''Vem, da bi me v Londonu podpiralo veliko število navijačev in žal mi je, da bom to zamudil. Upam, da boste uživali v akciji. Potrudil se bom, da bom na Race of Champions nastopil prhiodnje leto,'' je sklenil Lorenzo.

Race of Champions je tradicionalno tekmovanje ob koncu sezone, na katerem se zberejo največji zvezdniki motošporta iz sveta formule 1, motociklizma, relija in drugih dirkaških tekmovanj.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.