Šport
13 ogledov

Mou zaradi prerekanja zamudil gol

jose mourinho EPA
José Mourinho je imel na tekmi ligaškega pokala proti Liverpoolu toliko dela s prerekanjem s četrtim sodnikom, da je zamudil zmagoviti gol Branislava Ivanovića.

Chelsea se je po zaslugi gola Branislava Ivanovića v četrti minuti prvega podaljška povratne polfinale tekme z Liverpolom uvrstil v finale angleškega ligaškega pokala. Modrim je zmaga pomenila obliž na rano, potem ko so zaradi poraza proti tretjeligašu pred dnevi izpadli iz pokala FA.

José Mourinho je priznal, da je zamudil zadetek srbskega reprezentanta, saj se je ravno v tistem trenutku pritoževal četrtemu sodniku. Težko je verjeti, da bi trenerju med prostim strelom njegove ekipe nekaj tako preusmerilo pozornost, a portugalski strateg ima drugačne prioritete. Četrtemu sodniku je povedal, kar mu gre, ne glede na to, da je zaradi tega zamudil najpomembnejši trenutek tekme (animacija GIF).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.