Šport
10 ogledov

Murray najbrž ne bo videl Roland Garrosa

andy murray Reuters
Britanec Andy Murray, tretji nosilec teniškega mastersa ATP v Rimu z nagradnim skladom 3,2 milijona evrov, je zaradi bolečin v hrbtu po 3:6, 7:6 (5) predal dvoboj 2. kroga proti Špancu Marcelu Granollersu. Murray je ob tem dejal, da je zaradi poškodbe resno ogrožen tudi njegov nastop na turnirju za grand slam v Parizu, ki se bo začel 26. maja.

"Zelo bi bil presenečen, če bi na Roland Garrosu lahko zaigral. Končno odločitev o nastopu bom sprejel v roku petih dni," je po nastopu v Rimu povedal Andy Murray, ki je zaradi težav s hrbtom predal dvoboj. Nastopi v sezoni na pesku, kjer še nikoli ni osvojil turnirja, tako zanj ostajajo veliko razočaranje.

"Dvoboj proti Granollersu, 37. igralcu z lestvice ATP, sem predal iz enega samega razloga: četudi bi ga kljub bolečinam lahko dobil, jutri zagotovo ne bi mogel igrati," je še dejal Škot in dodal, da je čutil takšne bolečine kot že na minulem turnirju v Madridu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.