Šport
16 ogledov

Murray se je vrnil s porazom

Andy Murray. Reuters
Škotski teniški igralec Andy Murray se je po treh mesecih odmora zaradi operacije hrbta vrnil na teniška igrišča, njegova vrnitev pa rezultatsko ni bila uspešna, saj ga je v četrtfinalu ekshibicijskega turnirja v Abu Dabiju s 7:5 in 6:3 premagal Francoz Jo-Wilfried Tsonga.

"Igrišče tu je zelo hitro, takšne bi morale biti tudi moje reakcije, a niso bile. Odsotnost je pustila posledice, a upam, da bo kmalu bolje," je po porazu dejal olimpijski prvak in lanski zmagovalec Wimbledona Andy Murray. Ta je trenutno pa četrti igralec sveta, ki je v desetem medsebojnem dvoboju proti Francozu Tsongaju šele drugič izgubil.

V drugem četrtfinalnem dvoboju je Španec David Ferrer s 7:5 in 6:1 ugnal Švicarja Stanislasa Wawrinko in se bo v polfinalu srečal z rojakom Rafaelom Nadalom, Tsonga pa se bo za uvrstitev v finale meril z lanskim zmagovalcem Srbom Novakom Đokovićem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.