Šport
31 ogledov

Muršak se vrača v NHL

Žurnal24 main
Jan Muršak bo očitno znova dobil priložnost v najmočnejši hokejski ligi na svetu, saj imajo Detroi Red Wings velike težave s poškodbami. Mariborčan bo v ekipi že za sredin obračun proti Vancouvru.

Velike težave s poškodbami številnih zvezdnikov pri Detroit Red Wings Janu Muršaku dajejo novo priložnost za igranje v ligi NHL. Trenerju Mikeu Babcocku sive lase povzročajo Pavel Dacjuk, Jiri Hudler, Johan Franzen in Todd Bertuzzi, ki jim zdravje trenutno ni preveč naklonjeno. Mariborčan bo v moštvu zamenjal zadnjega. V postavi pa se bo znašel že za sredin obračun proti vodilnemu Vancouvru. Spomnimo, da je Muršak v ligi NHL do zdaj odigral 18 srečanj in zabil en gol.

Ko ni Ovečkina, zadeva Semin
V noči na sredo so v ligi NHL odigrali kar deset srečanj. V derbiju vzhodne konference so si Washington Capitals kot naslendji zagotovili končnico lige NHL, čeprav so proti vodilni ekipi Philadelphia Flyers nastopili brez prvega zvezdnika Aleksandra Ovečkina (v ekipi so mu namenili deset dni počitka pred začetkom odločilnega dela sezone). Odločilni kazenski strel za zmago s 5:4 je zabil Ovečkinov rojak in soimenjak Aleksander Semin. Capitals so se Philadelphii z zmago približali le na točko zaostanka.

Liga NHL:

Boston Bruins : New Jersey Devils 4:1

Carolina Hurricanes
: Ottawa Senators 4:3

New York Rangers
: Florida Panthers 1:0

Montreal Canadiens : Buffalo Sabres 0:2

Philadelphia Flyers : Washington Capitals 4:5 - po kazenskih strelih

Tampa Bay Lightning : New York Islanders 2:5

Nashville Predators : Edmonton Oilers 3:1

Minnesota Wild : Toronto Maple Leafs 0:3

Colorado Avalanche
: Columbus Blue Jackets 5:4 - po kazenskih strelih

Phoenix Coyotes : St. Louis Blues 2:1

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.