Šport
23 ogledov

Na Cake Pokru rudnik diamantov

Žurnal24 main
Ste v prvih dneh novega leta že zbrali kaj Cake Pokrovih znamenitih zlatih kart, pa sedaj ne veste, kaj z njimi storiti? Odgovor na vaša vprašanja je nova promocijska akcija z imenom "Diamond mine".

"Diamond mine" sestavlja 14 brezplačnih turnirjev s skupnim nagradnim skladom kar 40 tisoč ameriških dolarjev. In še najboljše pri vsem skupaj? Promocija se s prvim turnirjem začenja že ta ponedeljkov večer!

Si želite v teh dneh nekoliko napolniti svoje izpraznjene žepe? Potem nikakor ne smete zamuditi najnovejše promocijske akcije, ki so jo za vas pripravili pri Cake Pokru. Ta je namenjena vsem pridnim zbiralcem njihovih zlatih kartic, saj bodo od 10. do 21. januarja nekatere svoje zlate karte lahko zamenjali za vstopnico za brezplačne turnirje z nagradnim skladom od 300 do 3.500 ameriških dolarjev.

Kot že rečeno, bo vseh 14 turnirjev povsem brezplačnih (če ne štejemo zlatih kart), odvijali pa se bodo v 14 zaporednih dneh, pri čemer bo nagradni sklad vsakega naslednjega turnirja večji, vrhunec celotne promocije pa bo finalni turnir, ki se bo ponašal z nagradnim skladom kar 15 tisoč ameriških dolarjev.

A pot do njega ne bo lahka, saj se bo mogoče nanj uvrstiti le na dva načina, in sicer prek dvanajstega in hkrati zadnjega rednega brezplačnega turnirja, prek katerega se bo v finale uvrstilo le 10 najboljših igralcev ter z unovčljivo zlato karto {A-Diamonds}, za katero pa verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da je precej redka. Tisti, ki se vam ne bo uspelo prebiti do finala, boste nekaj utehe lahko iskali vsaj na zadnjem brezplačnem turnirju, ki bo na sporedu dan prej, v soboto, 22. januarja, in se bo ponašal z nagradnim skladom kar 10 tisoč ameriških dolarjev. Za nastop na tem turnirju izjemoma ne boste potrebovali nobenih zlatih kart, vendar pa bo nastop omogočen le igralcem, ki so prej nastopili na vseh 12 rednih brezplačnih turnirjih.

Če gremo nekoliko bolj po vrsti, je verjetno za večino izmed vas trenutno najbolj pomemben nocojšnji turnir z nagradnim skladom 300 ameriških dolarjev, na katerem boste lahko nastopili le v primeru, če imate na svojem računu vsaj pet letošnjih zlatih kart z vrednostjo {2-Diamonds}. Če jih nimate, jih lahko na Cake Pokrovi borzi še vedno zamenjate, v skrajnem primeru pa si jih lahko s precej divjo igro verjetno tudi priigrate, saj gre za ene najbolj pogostih kart v kompletu.

Ker se pri Cake Pokru zavedajo, da bodo potrebe igralcev po zlatih kartah te dni še posebno visoke, pa bo hkrati vse do konca promocijske akcije "Diamond mine" potekala tudi promocija Turbo Gold Card, v sklopu katere si boste vsak dan med 14. in 17. ter med 20. in 21. uro priigrali dvojno število zlatih kart. To vam bo zagotovo prišlo še kako prav, saj boste lahko tako tudi v zadnjem trenutku še prišli do kart, ki vam bodo omogočile sodelovanje na turnirjih, ki se bodo vsi začeli ob 23. uri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.