Šport
26 ogledov

Na GSN nove oddaje o pokru

(Foto: jamiegold.ne) Žurnal24 main
Vsi, ki ste mislili, da je po koncu letošnje sezone serije High Stakes Poker, poker izginil z malih zaslonov, ste se pošteno motili, saj so pri GSN pred dnevi predstavili svoj poletni spored.

Ta poleg ponovitev že videnih delov nam tako ljube serije HSP, prinaša tudi tri povsem sveže oddaje o pokru. Zahvaljujoč Full Tilt Pokru, bomo lahko od danes, petega junija dalje, spremljali dogajanje z Glavnega turnirja Aussie Millions 2010, ko pa se bo serija posnetkov s tega turnirja zaključila, pa bo 14. avgusta na njegovo mesto skočil povzetek turnirja Doubles Poker Championship, katerega so prav tako priredili pri Full Tilt Pokru.

Da pa ne bi celotno poletje minilo le v znamenju rdečih Full Tiltovcev, so pri PokerStarsih za to poletje pripravili tudi svojo oddajo Million Dollar Challenge, v kateri bomo lahko uživali vsak teden od petega junija do tretjega julija.

To pa še niso edine novosti, ki so jih pripravili odgovorni pri televizijski hiši GSN, saj so se odločili, da svoj pokeraški program, z nedelje prestavijo na soboto, kjer bo poker kraljeval vsaj do konca poletja, če pa se bo ta formula izkazala za uspešno, pa jo pri GSN utegnejo obdržati tudi v prihodnje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.