Šport
0 ogledov

Na HZS uporabili e-mail

Kevin Gaudet bo očitno ostal (le) na dunajski klopi. Žurnal24 main
Po najnovejših spremembah in zapletih na Hokejski zvezi Slovenije vodilni možje slovenskega hokeja spet iščejo selektorja. Kevin Gaudet je spet v igri za mesto prvega moža risov.
 
 

Delo slovenskega selektorja me vsekakor še vedno zanima.

Kevin Gaudet

 
Klica še ni bilo
Po najnovejših spremembah in zapletih na Hokejski zvezi Slovenije (HZS) vodilni možje slovenskega hokeja spet iščejo selektorja. Dva meseca in pol pred kvalifikacijami za olimpijske igre je vlogo favorita ponovno prevzel Kevin Gaudet. "Delo slovenskega selektorja me vsekakor še vedno zanima," je na naše prvo vprašanje odgovoril kanadski strokovnjak. Temu smo tudi povedali, kaj naj bi bil razlog za nesodelovanje med HZS in Dougom Bradleyjem. "Tega ne morem komentirati. Nisem vedel, da pogodba ni bila sklenjena zaradi pomanjkanja denarja na HZS."

 

Preberite še

Bradley: Ničesar nisem zahteval.
Šuvak: Naj se odločijo za domačega stratega.

Sedanji trener ekipe Vienna Capitals še ni prejel klica s strani vodilnih mož na Celovški 25, je pa dobil e-mail od podpredsednika HZS Srdana Kureta. Ta se je pozanimal, ali je Gaudet še na voljo. O podrobnostih in višini plačila se s Kanadčanom ni pogovarjal še nihče, prav tako še ni bil določen dan morebitnega sestanka in pogovora. Na vprašanje, ali se mu ne zdi smešno, da je Slovenija že pol leta brez selektorja, je Gaudet odvrnil: "Tega ne morem komentirati. Razumem, da ste me to vprašali, vendar ... To je vaše delo, napišete pa lahko, kar želite. Sam bi samo rad ponovil, da me delo s slovensko reprezentanco še vedno zelo zanima."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.