Šport
24 ogledov

Na Jesenicah do nadaljnjega tudi Razingar

Razingar Kranjc Reuters
Zvezdniški ekipi HD mladi Jesenice, ki bo železarsko mesto po ukinitvi članskega moštva zastopala v državnem prvenstvu, se je v nedeljo pridružil tudi slovenski reprezentant Tomaž Razingar. Kapetan risov je trenutno brez kluba.

Potem, ko so pred dnevi v jeseniškem hokejskem klubu HD mladi Jesenice sklenili, da bodo nastopili v državnem prvenstvu tudi s člansko ekipo in so se ekipi pod vodstvom Mihe Rebolja pridružili nekateri nekdanji slovenski reprezentanti, bo za moštvo zaigral tudi kapetan reprezentance Tomaž Razingar.

Kot so sporočili iz kluba HD mladi Jesenice, Razingar sicer še išče nov klub v tujini, a je sprejel ponudbo Rebolja. "Lahko se zgodi, da bom jeseniško ekipo kmalu zapustil. Če bom našel klub, bom zamenjal sredino. Je pa nastop v novi članski ekipi dobrodošel zame, ne glede na to, da bom morda v tej ekipi le kratek čas. S svojo prisotnostjo želim pokazati, da mi ni vseeno za Jesenice in da trud Mihe Rebolja v celoti podpiram," je pojasnil Razingar.

Rebolj je v ekipo povabil številne nekdanje soigralce, nekateri med njimi so medtem tudi že prenehali aktivno igrati hokej, vsi pa so poudarili, da bodo za novo moštvo igrali brez zahtev po plačilu. Med drugimi bodo tako v ekipi vratar Gaber Glavič, Uroš Vidmar, Borut Vukčevič, Dejan Varl, Boris Kunčič, Milan Hafner, Peter Rožič, pa tudi Rebolj se bo ob predsedniški funkciji v tem klubu vrnil na ledene ploskve.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.