Šport
9 ogledov

Na krilih Brumna Kopru superpokal

Koprčani bodo bržkone ostali edini slovenski predstavniki v evropskih pokalih. ( Žurnal24 main
Drugi moški rokometni superpokal so zasluženo osvojili Koprčani, ki se v finalu ugnal Trimo Trebnje. Tretje mesto so zasedli Celjani, potem ko so v malem finalu premagali Gorenje.
 

Superpokal, finale (M)

C. Koper : T. Trebnje 37:26

Potem, ko so na prvem rokometnem superpokalu v zgodovini slovenskega rokometa slavili igralci Celja PL so se letos naslova veselil Koprčani, sicer tudi organizatorji turnirja. V domači dvorani Bonifika so v finalu ugnal trebanjski Trimo s 37:26. Koprčani so bili boljši skozi celoten dvoboj in so se zasluženo veselili osvojene lovorike. Pri Koprčanih je bil najboljši strelec reprezentant Matjaž Brumen z 11 goli, pri Trimu pa Sebastijan Skube, ki je dosegel gol manj. Finalna tekma je bila bržkone odločena že pred prvim sodnikovim žvižgom. Krvnika Celja Skube in Klemen Cehte sta namreč zaradi poškodb, pridobljenih v petkovem polfinalu, izpustila današnji veliki finale.

Tretje mesto so osvojili branilci naslova, igralci Celja Pivovarne Laško, ki so v malem finalu ugnali Gorenje iz Velenja z 28:27. Najboljši vratar turnirja je postal igralec Kopra Darko Stanić, najboljši igralec pa njegov soigralec Matjaž Brumen. Na turnirju superpokala je blestel predvsem Matjaž Brumen, ki je s 15 goli osvojil tudi priznanje za najboljšega strelca in igralca turnirja, njegov soigralec iz Cimosa Darko Stanič pa se je okitil s priznanjem za najboljšega vratarja.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.