Šport
25 ogledov

Na križarko igrat poker!

Slika je simbolična. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Za tiste, ki ste mnenja, da se je letošnje poletje in z njim tudi vaš poletni oddih končal prehitro, utegne biti ta novica točno tisto, kar ste iskali. V Valencii na vas čaka luksuzna poker križarka Gemini.

Če ste ljubitelj pokra in imate na voljo še nekaj dni dopusta, vas utegne zanimati posebna ponudba, ki so jo pripravili pri agenciji Happy Cruises, ki vključuje tako zvrhano mero pokra, kot tudi luksuzno križarjenje od Valencie do Havane.

Vse, ki vas zanima tovrsten oddih na valovih, vas 29. oktobra v pristanišču v španski Valencii čaka popolnoma prenovljena 164 metrov dolga križarka z imenom Gemini. Ladja, ki bo 800 avanture željnih potnikov popeljala čez Atlantik in jih ob tem še dobro zabavala.

Za obilico zabave bo zagotovo poskrbel zanimiv spored, na katerem kraljujeta dva No-Limit Hold'Em turnirja, poskrbljeno pa bo tudi za vse tiste, ki imajo raje denarno igro. Za vse bodo vsak dan brez presledka organizirane denarne igre NL Hold'Ema in Pot Limit Omahe, ki se bodo ponašale s slepimi stavami po okusu igralcev.

Glavna atrakcija tega celotnega križarjenja bo skoraj zagotovo kar petdnevni Glavni turnir s prijavnino 1.100 € in bo zapolnil čas, ki ga bodo igralci preživeli na odprtem morju. Da bo turnir res nekaj posebnega, so poskrbeli organizatorji dogodka, saj se bo po njihovi zaslugi ponašal z zagotovljenim nagradnim skladom 250.000 € in odlično turnirsko strukturo, ki bo vsem nastopajočim omogočala, da res pokažejo vse svoje znanje.

Vsak igralec bo turnir namreč začel s 15 tisoč žetoni, slepe stave pa bodo na začetku znašale 25/50 žetonov, pri čemer se bodo zviševale na vsako uro igre. Tudi tisti najbolj preudarni bodo tako imeli dovolj priložnosti, da pridejo do kart,  tisti bolj agresivni pa bodo prve dni lahko mirno iskali svoj lahek plen in si tako že zgodaj zagotovili nekoliko bolj mirne naslednje igralne dni.

Kaj pa cena?
Križarjenje takega kova resda ni prav poceni, vendar pa se bo zagotovo našlo kar nekaj pokerašev, ki bodo pripravljeni za tako edinstveno doživetje odšteti med 1.200 in  2.250 €. In zakaj si tega ne bi privoščili, ko pa križarka ponuja tako razkošje kot najboljši hoteli, ki navadno gostijo večje turnirje po svetu, hkrati pa ponuja tudi kanček avanture. Vse skupaj je lahko za vsakega posameznika še kako zanimivo doživetje, saj lahko Španijo še zapustite praktično praznih žepov ter si do izkrcanja v glavnem mestu Kube že priigrate svoj prvi večji naslov in zajeten kup nagradnega sklada.

Če si torej jeseni res želite še zadnji kanček poletja in bi svoj oddih radi popestrili tudi s kakšno partijo pokra, je morda prav poker križarjenje nekaj za vas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.