Šport
19 ogledov

Na seznamu le Gašper, brez Anžeta Kopitarja

Slovenija Avstrija turnir Tivoli prijateljska tekma Matjaž Kopitar Sabolič Anže Petkovšek
Slovenski hokejski selektor Matjaž Kopitar je v sredo objavil seznam igralcev, na katere bo računal na prihajajočem turnirju v Vojensu, kjer se bodo risi pripravljali na kvalifikacijski turnir za olimpijske igre 2014 v Sočiju. Kopitar je pričakovano vpoklical le sina Gašperja, medtem ko je Anže skupaj z Janom Muršakom že začel z igranjem v ligi NHL.

Pred slovensko hokejsko reprezentanco je kvalifikacijski turnir za olimpijske igre 2014 v Sočiju, selektor Matjaž Kopitar pa je v sredo objavil seznam igralcev, na katere bo računal na turnirju v Vojensu na Danskem. Slovenija si bo vstopnico za OI skušala priigrati med 7. in 10. februarjem, igrala pa bo proti Belorusiji, Danski in Ukrajini.

Slovenska reprezentanca se bo zbrala na Bledu v ponedeljek, 4. februarja. Na Dansko bodo risi potovali dva dni kasneje. Na OI se uvrsti le zmagovalec turnirja.

Seznam igralcev slovenske hokejske reprezentance za turnir na Danskem:

Vratarji: Robert Kristan, Andrej Hočevar, Luka Gračnar;

Branilci: Blaž Gregorc, Žiga Pavlin, Andrej Tavželj, Aleš Kranjc, Klemen Pretnar, Mitja Robar, Sabahudin Kovačević;

Napadalci: Žiga Jeglič, Rok Tičar, Robert Sabolič, Marcel Rodman, David Rodman, Jan Urbas, Rok Pajič, Boštjan Goličič, Žiga Pance, Aleš Mušič, Luka Bašič, Tomaž Razingar, Gašper Kopitar;

Rezervisti: Miha Verlič, Gal Koren, Matic Podlipnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.