Šport
17 ogledov

"Na slalomu želim med 30"

Ana Drev s svojimi navijači v izteku veleslaloma. (Foto: www. alesfevzer.com) Žurnal24 main
V senci srebrne Tine Maze je z odličnim drugim časom finalne vožnje Ana Drev olimpijski veleslalom končala na 19. mestu. "Mislim, da je bila ta druga vožnja kar moj maksimum."

Ana, s 26. ste se prebili na 19. mesto. Imeli ste drugi čas finala.
Mislim, da je bila ta druga vožnja kar moj maksimum. Vedela sem, da je napad edina možnost za preboj naprej. Imela sem zelo dobre razmere. Že v sredo sem v nogah čutila, da lahko naredim dober rezultat. Če ne bi v prvem teku naredila tiste napake, bi bila uvrstitev še višja. Moram biti zadovoljna.

Mislim, da je bila ta druga vožnja kar moj maksimum
Ana Drev
Je bilo težko ves dan čakati na finale?
Ni bilo 'fajn'. Tri ure sem bila gor, čakala na štart. Malo me je prezeblo. Čez noč sem se potem poskusila čim bolj regenerirati.

V petek vas čaka še slalom. Kaj pričakujete?
Zelo bi bilo lepo, če bi v prvem teku prišla med najboljših 30 in imela potem dobro izhodišče v drugem. Imela bom malo boljšo štartno številko kot na tekmah v svetovnem pokalu in to je super. Ne preostane mi drugega kot napad. Proga bo namreč v spodnjem delu veleslaloma in za visoke številke zagotovo ne bodo optimalne razmere.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.