Šport
60 ogledov

Na Tržič Openu najboljša domača kickbox ekipa

Člani domačega kluba so z veseljem pokazali priznanja. Žurnal24 main
V Tržiču je potekalo odrto prvenstvo Slovenije v kickboxu. Udeležilo se ga je okrog sto tekmovalcev, ki so prišli iz trinajstih različnih klubov. Največ naslovov je osvojila domača kickbox ekipa.

V soboto je v Tržiču potekalo odprto prvenstvo Slovenije v kickboxu, ki ga je organiziral tržiški Klub borilnih veščin, pod strokovnim vodstvom glavnega inštruktorja Edina Alijagiča. Polna Dvorana tržiških olimpijcev je gostila okrog sto tekmovalcev iz trinajstih klubov, pomerili pa so se v disciplinah semi in light contact. Organizatorji so tekmovanje popestrili tudi z nastopi trebušnih plesalk, hip-hop skupine Soco ter blejske plesne šole Ultimae. Predstavitavili so tudi ostale borilne veščine, domači klub pa je predstavil še kratek tečaj samoobrambe.

Prvo mesto sta v moški kategoriji (light contact) osvojila Daniel Kovačevič (KBV Tržič) in Ervin Hadžič (KK Kranjska Gora), drugi je bil Mladen Bjelič (KBV Tržič) tretji pa Aleš Jereb (ŠD Črni panter). Vsi štirje so osvojili tudi priznanja za najboljšega borca in najboljšo tehniko turnirja. Med dekleti sta naslov najboljše borke, prav tako v light contactu, osvojili Sabina Alijagič (KBV Tržič) in Wanda Baloh (KBV Tržič), odnesli pa sta tudi priznanje za najboljšo tehniko. Na drugem mestu je končala Nives Škafer (Power Kick M.S.), na tretjem pa Ula Branko Pečenko (KK Škofja Loka).


Jeklene pesti © Kickbox Tržič

 

V otroški kategoriji, kjer so se borci pomerili v semi contactu, sta bila najboljša borca Jasmin Bapič ( KBV Tržič ) in Dani Ferko Reicmann ( Power Kick M.S. ), ki sta osvojila tudi priznanje za najboljšo tehniko. Drugi je bil Žan Osterlič ( KBV Tržič ), tretji pa Žan Tomažič ( KBV Ormož ).

Veliki pokal za ekipno zmago je v močni konkurenci spet osvojila domača ekipa Klub borilnih veščin Tržič , saj so si njihovi borci skupno priborili kar osemnajst posamičnih kolajn.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.