Šport
1 ogledov

Na zmenek v reprezentančnem premoru

1/21
Žurnal24 main
S Sebastjanom Cimerotičem smo se ozrli nazaj na Gorico in naprej na Rudar. Razkril je tudi, zakaj je uspešen Robert Pevnik, in katero bo v kratkem popeljal na zmenek.

Se lahko za začetek znova ozrete na tekmo z Gorico?
Daleč od tega, da je Gorica slaba ekipa. Tudi z igralcem manj so pokazali, da so kakovostni. Bili smo v zagonu, nanizali nekaj zmag in pride tudi tak trenutek, ko se kaj zalomi. Morali bi zmagati, ampak tako je ... V soboto nas čaka nova težka tekma, na kateri moramo iztržiti dober rezultat, da bomo med reprezentančnim premorom imeli mirnih 14 dni.

Rudar vas je na začetku sezone že ugnal, in sicer v sodniškem podaljšku. Bo prisotne kaj sle po maščevanju?
Ne gre za maščevanje ... Rudar je kompaktna ekipa, ki ni zaman na drugem mestu. Pričakujem poln stadion, oboji pa bi radi tri točke.

Kaj je v zmajevo gnezdo novega vnesel Robert Pevnik, ki je v štirih tekmah vzel 10 točk?
Že od začetka je poudarjal, da ga zanimata le red in disciplina, ki jima sledijo rezultati. Ne treningu ne sme biti nihče sproščen, saj se zavedamo, da kakršen si na treningu, si tudi na tekmi. Če le malo popustiš, si kaznovan. S Safetom Hadžićem se sicer zelo dobro dopolnjujeta, kar se vidi tudi pri rezultatih.

Že nekaj časa niste izpustili tekme zaradi poškodbe.

Ja, hvala bogu. Opravil sem celotne priprave, izpustil kak dan, dva, več ne. To se pozna, ker igramo veliko tekem. Tudi na treningih sem prisoten vsak dan, treniram stoodstotno, in tudi ko prihaja do večjega napora, ni poškodb. Če pa nisi pripravljen, se takoj kaj zgodi. Trenutno je pri meni vse idealno in upam, da bom tako tudi nadaljeval.

Pred časom ste gostovali v eni od zabavnih oddaj na komercialni televiziji, kjer ste "zadeli" zmenek z gospo v tretjem življenjskem obdobju, ki pa se je vseeno pokazala za zelo vitalno in tudi ljubiteljico športa. Na zmenek jo morate popeljati na Bled. Ste že izpolnili dogovor?
Ne še, ker imam trenutno "ubijalski" ritem tekem. Mogoče bo več časa v reprezentančnem premoru, da gospo popeljem na kosilo.

Prav gotovo bo padla kremna rezina!
Definitivno!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.