Šport
15 ogledov

Nadal bo preizkusil koleno

Rafa ne bo branil lanske zmage v Wimbledonu. Žurnal24 main
Španski teniški igralec Rafael Nadal bo priprave za ubranitev naslova v Wimbledonu začel konec tedna na ekshibicijskem turnirju v Hurlingham Clubu v Londonu.

Številka ena svetovnega tenisa, Španec Rafael Nadal, očitno dobro okreva po težavah z desnim kolenom. Konec tedna bo v Londonu igral na ekshibicijskem turnirju. To bodo njegovi prvi obračuni na travi in prva priprava na turnir v Wimbledonu, kjer je lani slavil prvo zmago. Španec je na svoji spletni strani zapisal: "Vljudno sem bil povabljen, da se udeležim tradicionalnega turnirja na travi v Hurlingham Clubu. To bo zame pravi test pripravljenosti, hkrati pa bom videl, kako se bo obnašalo koleno. To bo idealen trening za Wimbledon." Nadal je odpovedal turnir v Queensu, kjer je lani prav tako slavil zmago, in se popolnoma posvetil rehabilitaciji poškodovanega kolena, pod vprašaj pa je postavil celo nastop na turnirju v Wimbledonu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.