Šport
25 ogledov

Nadal brez milosti do Tipsarevića

Rafael Nadal Monte Carlo EPA
Drugi igralec sveta Rafael Nadal je v Barceloni na dobri poti do druge zaporedne turnirske zmage. Španec je v Kataloniji v četrtfinalu namreč s 6:2 in 6:2 odpihnil Janka Tipsarevića.

Rafael Nadal je pred dnevi v Monte Carlu pisal zgodovino in slavil še osmič zapored. Na zelo dobri poti do osme zmage pa je tudi na turnirju v Barceloni. Rafa se je v polfinale prebil brez večjih težav, potem ko je v četrtfinalu dvakrat s 6:2 odpihnil petega nosilca Srba Janka Tipsarevića. Španec je za napredovanje med najboljše štiri potreboval uro in 23 minut, Srbu je petkrat odvzel servis, medtem ko je svojega oddal le enkrat. Končno razmerje točk 60:39 gre v korist Nadala, ki očitno še naprej ostaja peščeni kralj.

V polfinale so se uvrstili še David Ferrer, ki je rojaka Feliciana Lopeza ugnal z 2:1 v nizih, in Kanadčan Miloš Raonić, slednji je kar nekoliko presenetljivo izločil drugega nosilca Andyja Murrayja, ter Fernando Verdasco (Kei Nishikori je predal zaradi poškodbe).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.