Šport
2 ogledov

Nadal in Williamsova pod vprašajem

rafael nadal EPA
Teniška zvezdnika Španec Rafael Nadal in Američanka Serena Williams bi ta teden morala nastopati na teniškem turnirju v Miamiju, a je zaenkrat njun nastop še vprašljiv.

Nadala muči gleženj, Williamsovo pa koleno, zaradi katerega je morala v soboto predati polfinale v Indian Wellsu. Kot poročajo ameriški mediji, je Nadal v ponedeljek predčasno zaključil trening, z igrišča pa odšel sezut in z bolečo grimaso na obrazu. V njegovem taboru sicer trdijo, da ne gre za resnejšo poškodbo, a končno besedo bodo vseeno imeli zdravniki.

Tako kot pri Williamsovi, ki pa se nadeja, da ji bo počitek - svoj prvi dvoboj bo odigrala šele v petek - pomagal in da bo bolečina v kolenu, zaradi katere je v Indian Wellsu morala predati polfinalni dvoboj proti poznejši zmagovalki Romunki Simoni Halep, do takrat izginila.

V Miamiju pa se na igrišče vrača Argentinec Juan Martin Del Potro, zdaj 616. igralec sveta se bo v prvem krogu v sredo pomeril s Kanadčanom Vašekom Pospišilom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.