Šport
187132 ogledov

Nadal jo je požiral z očmi, tako vroča pobiralka žog izgleda danes

Print Screen
Brazilska lepotica je pred šestimi leti nepričakovano zaslovela čez noč.

Brazilska pobiralka žog Fernanda Maia Carelli je zaslovela leta 2014 na peščenem turnirju v Riu de Janeiru, kjer je med odmori privabila več pogledov tedaj prvega igralca sveta in kasnejšega zmagovalca turnirja Rafaela Nadala.

Brazilka, ki so ji navijači nadeli naziv najlepše pobiralke žog na svetu, je med premori stala za "kraljem peska", zaradi česar se je znašla v objektivu televizijske kamere in posledično v središču pozornosti teniške javnosti.

Cel svet se je takrat spraševal, kdo je lepotica, ki igralcem pobira žogice in prinaša brisače. Vzbudila je celo pozornost španskega tenisača, a je ostal dovolj zbran, da si je na koncu priigral turnirsko zmago, čeprav ga je v polfinalu pošteno namučil rojak Pablo Andujar.

Fernanda se je v teh dneh, ko je polnem razmahu OP Francije v Parizu, spet znašla v središču medijske pozornosti.

Nekdanja pobiralka žogic je danes poročena in ima dva otroka, po poklicu pa je športna novinarka. Aktivna je tako na televiziji kot na radiu, obenem pa dela kot napovedovalka tekem na olimpijskem stadionu v Riu de Janeiru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veeeeem com a gente ! De Primeira no ar!! 102.1FM @mixriofm

A post shared by Fernanda Maia (@fernandamaiacarelli) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minha Família !

A post shared by Fernanda Maia (@fernandamaiacarelli) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minha Paixão é viver de futebol !

A post shared by Fernanda Maia (@fernandamaiacarelli) on

Komentarjev 3
  • joachim 05:14 08.oktober 2020.

    Pozdravljeni, ali potrebujete sredstva za svoje projekte, za svoje osebne potrebe? brez dvoma odobravam osebna posojila z 2%odstotno obrestno mero ne glede na znesek. V zahtevi navedite želeni znesek posojila in odplačilno dobo. Za vse vaše zahteve me kontaktirajte: marialeydi06@gmail.com

  • 06d458670ee8614e2c71cd167c34ffd47e2911e7 06:23 02.oktober 2020.

    Cashpycka!!