Šport
0 ogledov

Nadal ni gledal slavja Federerja

Nadal novinarjem ni želel odgovoriti na vprašanje, ali bo branil naslov v Wimble
1/13
Žurnal24 main
"Ko sem doma, ne spremljam teniških dvobojev," je dejal prvi igralec na lestvici ATP, ko so ga novinarji vprašali, ali je spremljal prvo slavje Rogerja Federerja v Roland Garrosu?

Španec Rafael Nadal, štirikratni zaporedni zmagovalec OP Francije v tenisu, ki je letos krono po izpadu v četrtem kolu proti kasnejšemu finalistu Švedu Robinu Söderlingu predal večnemu tekmecu Rogerju Federerju, finala Roland Garrosa ni gledal. Kljub vsemu je Švicarju preko sms-sporočila čestital za prvo zmago v Parizu in 14. naslov za grand slam, s čimer se je na vrhu lestvice zmagovalcem v številu naslovov izenačil z Američanom Petom Samprasom.

"Ko sem doma, ne spremljam dvobojev," je povedal Nadal in dodal, da bo Federerju poslal čestitke. "Federer je igralec, ki si je nedvomno zaslužil naslov bolj kot kdorkoli drug," dodaja Nadal, ki se ubada s težavami desnega kolena, zaradi katerega obstaja verjetnost, da bo moral izpustiti turnir v Wimbledonu, kjer je lani v finalu prvič slavil zmago.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.