Šport
21 ogledov

Nadal pripravljen vrniti uslugo Đokoviću

Novak Djoković Rafael Nadal EPA
Rafael Nadal in Novak Đoković bosta 14. julija na stadionu Santiago Bernabeu z ekshibicijskim obračunom obeležila 110. obletnico kraljevega kluba. Španec je zatrdil, da je pripravljen uslugo Đokoviću tudi vrniti.

Prvotno naj bi na Bernabeuu zaigrala Nadal in Roger Federer, vendar je Švicar sodelovanje odpovedal, saj ima v poletnem obdobju izredno natrpan urnik. Na povabilo se je odzval prvi igralec sveta Novak Đoković, ki bo pomagal podreti rekord v obiskanosti teniškega obračuna. Največ gledalcev sta do zdaj privabili Serena Williams in Kim Clijsters, ki sta leta 2010 zaigrali pred skoraj 36 tisoč gledalci.

Organizatorji pričakujejo več kot 80 tisoč obiskovalcev, medtem ko bodo dodatne tribune omogočile še nekaj več prostora. Dogodek bo povsem dobrodelno obarvan, saj bo celoten izkupiček romal v roke fundacije Rafaela Nadala oziroma Real Madrida.

Drugi igralec sveta je bil zelo zadovoljen, ko je Đoković privolil v sodelovanje, zato je že obljubil, da bo sam prav tako prišel v Beograd, če ga bodo tja povabili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.