Šport
20 ogledov

Nadal se je slekel do spodnjic

rafael nadal EPA
Nekdanji prvi igralec sveta Rafael Nadal je pred začetkom OP ZDA predstavil kolekcijo spodnjega perila globalne ameriške blagovne znamke.

Španski teniški as Rafael Nadal se je pred začetkom zadnjega teniškega turnirja za grand slam v sezoni, odprtim prvenstvom ZDA v New Yorku, preizkusil v modnih vodah v vlogi manekena in se slekel vse do spodnjic.

Nekdanja številka ena svetovnega moškega tenisa Nadal, lastnik 14 naslovov turnirjev za grand slam, je svoj obraz in telo posodil blagovni znamki Tommy Hilfiger.

Nadal se je novi vlogi posvetil predano in profesionalno, tako kot se posveča tudi profesionalnemu tenisu ter se brez kančka sramu pred objektivi v veliko veselje svojih številnih oboževalk razgalil vse do spodnjic, ki jih oglašuje.


Nadal je nastopil tako v televizijskem oglasu kot tudi pred fotografskimi objektivi za novo kolekcijo spodnjic, oblačil in parfumov TH Bold. Njegov video, posnet, kako primerno za oglaševanje spodnjic, v slačilnici, v katerem na koncu ostane tudi brez tega kosa oblačil, je na you tubu v zgolj treh dneh zbral že več kot 1.438.000 ogledov.

Devetindvajsetletni Nadal se je ob obveznostih za novega pokrovitelja tudi malce sprostil na rdeči preprogi, v Bryant Parku v New Yorku pa je celo s teniškim loparjem udaril po nekaj žogicah v igri "strip tenisa", na igrišču so se preizkusili še manekenke in manekeni Chanel Iman, Constance Jablonski, Hannah Davis, Noah Mills, Arthur Kulkov in Akin Akman. Ob vsaki izgubljeni žogici pa so "poraženci" odvrgli kos oblačil.

"Počutim se zelo srečnega, ker sem dobil priložnost preizkusiti se v vlogi ambasadorja tako slavne in ugledne znamke, kot je Tommy Hilfiger. Nisem pretirano razmišljal o tem, kako bodo name gledali, ko se bodo moje fotografije pojavljale na plakatih in oglasnih straneh časopisov," je Nadal odgovoril na vprašanje New York Timesa o tem, kako se bo spopadal z nalepko seks simbola.

Vlogo "sodnice" v strip tenisu so prepustili igralki in komičarki Jane Lynch, ki sicer ne skriva svojih istospolnih nagnjenj. Po "sojenju" se je pošalila prav na svoj račun: "Tukaj gre za obratni seksizem. Res nekaj posebnega, še zlasti tisti del, ko je Rafa v spodnjicah. Zato, ker bi lahko dekle znova vzljubilo moške, če me razumete, kaj hočem reči."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.