Šport
21 ogledov

Nadaljevanje PokerNews lige

(Foto: pokernews.com) Žurnal24 main
Pred vami je nov turnir Vzhodnoevropske lige, ki jo sestavlja skupaj osem turnirjev. Vsi se ponašajo z dostopnimi prijavninami in skupnim nagradnim skladom, v katerega bo PokerNews dodal kar 5 tisoč dolarjev.

Vzemite torej v roke svoje planerje in koledarje ter si že sedaj zagotovite, da boste imeli čas vsako sredo do 27. oktobra, ko bomo mi za vas pripravili te fenomenalne turnirje. Ker radi prisluhnemo željam naših igralcev in hkrati poskušamo tudi poskrbeti, da lige ostanejo zanimive in zabavne, smo se tokrat odločili da priredimo serijo osmih turnirjev, med katerimi jih bo večina imela prijavnino zgolj 1 $ + 0,10 $. Dostopni bodo prav vsem PokerNews igralcem, v nagradni sklad vsakega od turnirjev pa bomo mi dodali še od 100 do 150 $.

To pa še ni vse!

Da bi bili turnirji Vzhodnoevropske lige res po okusu vseh naših igralcev, smo se odločili, da pripravimo celo vrsto različnih turnirjev. Igrali boste lahko od heads-up in 6-max pa vse tja do Pot-Limit Omaha turnirjev. Ta raznolik izbor bo poskrbel, da boste lahko na svoj račun prišli tudi specialisti za te igre. Vsi ostali si boste lahko z nastopom na teh turnirjih malce razširili svoja obzorja in morda preizkusili tudi nekaj novega.

Kot lahko sami vidite, bo jesen na William Hill Pokru sila pestra, saj vas poleg nove LIGE še vedno čaka cel kup bogatih brezplačnih turnirjev z nagradnim skladom od 2.000 $ pa vse tja do 20.000 $! Naslednji brezplačni turnir bo na WH Pokru na sporedu že TA četrtek, 2. septembra, medtem ko se bo naša nova liga začela slab teden kasneje.

Poleg izkušenj in bogatih denarnih nagrad pa si boste na vsakem od turnirjev lahko priigrali tudi posebne točke, ki se bodo štele za skupno lestvico. Da bi imeli prav vsi možnost za visoko uvrstitev in osvojitev svojega deleža 850 $ težkega nagradnega sklada, smo se odločili, da bodo po koncu lige štele le točke, ki ste si jih priigrali na petih turnirjih, na katerih ste se najbolje odrezali. Na ta način vam ne bo potrebno nastopiti na vseh turnirjih, saj vam bodo že zelo dobri rezultati na prvih petih turnirjih prinesli visoko uvrstitev. Ta rešitev je hkrati idealna tudi za zamudnike, ki bodo izpustili katerega od turnirjev, saj bodo zamujeno lahko nadoknadili na katerem od preostalih turnirjev.

Po odigranih vseh osmih ligaških turnirjih pa bomo nato mi potegnili črto pod vašimi nastopi in sešteli vse točke, ki ste si jih priigrali. Najboljšim 54 bomo nato podarili vstopnice za poseben finalni BREZPLAČNI turnir, ki bo na sporedu 3. novembra od 21:00 GMT+1, na katerem bo razdeljenih kar 3.200 $!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.