Šport
33476 ogledov

Nadalov sin izven nevarnosti, žena ostaja v bolnišnici

Rafael Nadal Profimedia
Nekdanji prvi igralec sveta Rafael Nadal in njegova izbranka sta v pričakovanju sina.

Visoko noseča žena španskega teniškega zvezdnika Rafaela Nadala je trenutno na opazovanju v bolnišnici, tako otrok kot bodoča mamica pa sta izven nevarnosti, poročajo španski mediji.

Nadalovo boljšo polovico Mario Francesco Perello, s katero sta v zvezi od leta 2005, pred tremi leti pa sta si obljubila tudi večno zvestobo, so v 31. tednu nosečnosti sprejeli na zasebno kliniko v Palmi na Mallorci. 

Maria Francisca Perello | Avtor: Epa Epa
Nepričakovana hospitalizacija 34-letnice je bila po navedbah španske Marce zgolj preventivni ukrepi, da se izognili potencialnim zapletom, podrobnosti njenega zdravstvenega stanja pa niso znane. Omenjala se je tudi možnost operacije, a o tem za zdaj ni uradnih informacij.  Čeprav sta oba s sinom izven nevarnosti, naj bi Maria vsaj še dva tedna ostala na opazovanju.

"Zasebno življenje je prioriteta"

Nadal je znan po tem, da javnosti in medijem nerad razkriva podrobnosti svojega zasebnega življenja, zato je bil izredno nezadovoljen, ko se je na spletu pojavil posnetek sprejema njegove žene v bolnišnico.

Španski tenisač je sicer ostal na prizorišču zadnjega grand slama sezone v New Yorku, kar so mnogi razumeli kot dokaz, da stanje njegove žene ni preveč zaskrbljujoče.

"Zdaj se vračam domov, kjer me čakajo pomembnejše stvari od tenisa. Ne vem, kakšni bodo moji načrti za preostanek sezone. Odločil se bom na podlagi tega, kar se bo zdaj zgodilo. Moje zasebno življenje je pomembnejše od profesionalnega," je novinarjem po izpadu v osmini finala povedal 36-letnik.

Nadal je v letošnji sezoni osvojil dva grand slama, kljub neizkoriščeni priložnosti v New Yorku, kjer v glavnem žrebu ni bilo njegovega velikega rivala Novaka Đokovića, pa ostaja rekorder po številu zmag na največjih turnirjih (22).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.