Šport
18 ogledov

Nadalovemu trenerju prekipelo

fabio fognini EPA
Italijanski tenisač je s svojo potezo na polfinalnem obračunu z nekdanjim prvim igralcem sveta razhudil trenerja Tonija Nadala.

Fabio Fognini je znan po svojem neobdrzdanem vedenju, zato njegova poteza v drugem nizu polfinalnega obračuna z Rafaelom Nadalom ni bila preveč presenetljiva.

Italijan bi v enem od svojih klasičnih izbruhov z loparjem kmalu zadel linijskega sodnika, zato mu je glavni delilec pravice izrekel opozorilo.

Fognini se je nad sodniško odločitvijo pritoževal, kar je razjezilo Nadalovega trenerja. Stric Toni mu je z očitno gesto jasno nakazal, kaj si misli o njegovi potezi.

Toni Nadal in Fognini sta bila prav tako osrednja akterja incidenta, ki se je zgodil na letošnjem finalnem obračunu v Hamburgu, kjer je Italijan verbalno napadel svojega nasprotnika.

Rafa po zmagi ni želel razkriti, kaj je bilo jabolko spora, odgovornost pa je prevzel njegov trener, ki je dejal, da je bil Fognini nezadovoljen z načinom, na katerega je spodbujal nečaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.