Šport
24 ogledov

"Naj bo po Afriki drugi"

Sašo Udovič pričakuje novo zmago Slovenije. (Foto: Nik Rovan) Nik Rovan
Nekdanji napadalec slovenske reprezentance Sašo Udovič zdajšnjemu napadalcu Milivoju Novakoviću sporoča, da naj bo že po svetovnem prvenstvu drugi strelec reprezentance.
Kolesarji. V torek je bil cilj etape slovite kolesarske dirke Gira'd Italia na Kromplatzu, povabljeni pa so bili tudi slovenski nogometaši, ki so bili gostje v posebnem VIP šotoru.

Naj bo že po tem svetovnem prvenstvu drugi ali pa prvi strelec reprezentance. To bo namreč pomenilo, da bo zdrav in da bo zabijal gole, kar bo dobro za vse nas,Milivoju Novakoviću sporoča drugi strelec slovenske izbrane vrste Sašo Udovič, ki je v izbrani vrsti zabil dva gola več kot najboljši strelec trenutne generacije. Na prvem mestu je s 35 goli neuljovljiv Zlatko Zahovič, Udovič je pri 16 zadetkih, Novaković pa jih ima 14.

Poškodba je “zoprna”
Novagol sicer v zadnjih tednih trenira po posebnem programu, saj ima težave s poškodbo prepone. Udovič ga razume. “To je zelo zoprna zadeva. Lahko je vredu v nekaj dneh, lahko pa ni v treh tednih.  Težko je določiti kako dolgo bo trajal rehabilitacija. Nikoli ne veš pri čem si. Lahko si vzameš nekaj dni premora in ko misliš, da je težav konec, te spet začne zategovati. Bolj tečna poškodba kot nevarna, vendar v tem trenutku vsej prej kot dobrodošla,” pravi dolgoletni napadalec naše izbran vrste in dodaja: “Pri tej poškodbi gre za bolečino, s katero se da živeti in teči, težko pa delaš kakšne ekstremne gibe,” je sklenil 41-letni Ljubljančan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.