Šport
22 ogledov

Najhujši knock-outi leta 2010

Paul Daley (desno) je tokrat naletel na premočnega nasprotnika. (Foto: Boštjan T
1/2
Žurnal24 main
Leto 2010 gre h koncu, tako da je pravi čas, da obudimo spomine na najhujše knock-oute letošnjega leta. Pred vami je tako osem brutalnih videov, ki vas ne bodo pustili hladne.

1. Cain Velasquez : Antonio Rodrigo Nogueira (UFC)
Na UFC 110 je Cain Velasquez na brutalni način dobil glavno borbo večera proti Antoniu Rodrigu Nogueiri. Vsega je bilo konec po dobrih dveh minutah prve runde.



2. Robbie Lawler : Matt Lindland (Strikeforce)

Aprila je na Strikeforcovi prireditvi v St. Louisu Robbie Lawler po zgolj 50 sekundah v globok spanec poslal Matta Lindlanda.



3. Paul Daley : Scott Smith (Strikeforce)
V začetku decembra je Britanec Paul Daley še enkrat več upravičil svoj vzdevek "Semtex". V svoji prvi borbi za Strikeforce je hitro opravil s Scottom Smithom.



4. Mike Russow : Todd Duffee (UFC)

Čeprav ima Todd Duffee (na zadnji dan letošnjega leta ga na Japonskem čaka borba proti Nizozemcu Alistairju Overeemu) v lasti najhitrejši knock-out v organizaciji UFC (7 sekund), je proti Mikeu Russowu tudi sam izkusil, kako je izgubiti predčasno, kar je bil zanj tudi prvi poraz v karieri (6-1). Russow je na UFC 114 do zmage z ubijalskim udarcem prišel na polovici tretje runde.



5. Mauricio 'Shogun' Rua : Lyoto Machida (UFC)
Mauricio "Shogun" Rua je leta 2009 proti Lyotu Machidi izgubil po sodniški odločitvi. Precej bolje pa mu je šlo na ponovnem obračunu na UFC 113 maja letos v Montrealu. "Shogun" ničesar ni želel prepustiti naključju in je vse skupaj zaključil že v prvi rundi.



6. Anthony Njokuani : Chris Horodecki (WEC)

Anthony Njokuani je naslednji, ki ni imel milosti do svojega nasprotnika. Na WEC je po hitrem postopku premagal Poljaka Chrisa Horodeckija.



7. Francimar Barros : Abhijeet Petkar (Desert Force Championship)
Verjetno najhujši knock-out med vsemi izbranimi. Francimar Barros je zgolj po petih sekundah s silovitim high-kickom (udarec z nogo v predel obraza) prizemljil Abdijeeta Petkarja. Rušilno.



8. Tom Watson : Travis Galbraith (MFC)
Tudi Tom Watson je na MFC s high-kickom "pokosil" Travisa Galbraitha.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.