Šport
26 ogledov

Najmočnejši še močnejši

Andrew "luckychewy" Lichtenberger (Foto: Pokerstarsblog.net) Žurnal24 main
Ekipa Full Tilt Poker, ki velja za eno najmočnejših ekip profesionalcev na svetu, se je še dodatno okrepila, saj so pod svoje okrilje zvabili še obetavnega Andrewa "luckychewy" Lichtenbergerja.

Trend novačenja mladih in obetavnih igralcev se pri Full Tilt Pokru očitno nadaljuje, saj so pod svoje okrilje zvabili tudi Andrewa "luckychewy" Lichtenbergerja, ki je tako še okrepil že tako eno najmočnejših ekip profesionalcev na svetu.

Novico o podpisu sponzorske pogodbe s Full Tilt Pokrom je Lichtenberger delil s svetom kar prek svojega bloga na vadbenem portalu LeggoPoker. V objavi je 21-letni Američan med drugim zapisal, da je to zanj prava čast in se že veseli, da bo, podobno kot pred tedni Tom Dwan, na Full Tiltu dobil tudi svoj lastni avatar, komaj pa čaka tudi svoj prvi nastop v katerem od njihovih oglasov.

Američan je sicer predvsem spletni igralec, ki je tudi reden udeleženec iger na najvišjem nivoju, enako dobro kot na spletu pa se znajde tudi na največjih turnirjih v resničnem svetu, saj je lani nekajkrat prišel povsem blizu osvojitvi WSOP zapestnice, pred kratkim pa si je na turnirju serije WSOP-Circuit v Las Vegasu priigral tudi svoj prvi šampionski prstan.

Samo z nastopi na turnirjih je do zdaj zaslužil že okrog dva milijona dolarjev, večini pa se je vtisnil v spomin tudi z nastopom v seriji 2 Months, 2 Million, kjer je dokazal, da se mu ženske le stežka uprejo.

Lichtenberger se bo v Full Tiltovi ekipi pridružil velikanom pokra, kot so David Benyamine, Andy Black, John Cernuto, Eli Elezra, Carlos Mortensen, Kenny Tran in Steve Zolotow, po Annette Obrestad pa je Andrew že druga pridobitev ekipe ta mesec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.