Šport
20 ogledov

Najprej na Facebook, nato na WPT

Facebook postal inspiracija za starše, ki ne vedo, kako bi poimenovali svojega o Žurnal24 main
Spet je tu nova PokerNews.si promocijska akcija, v kateri bomo podelili kar tri vstopnice za 40 $ satelit WPT Dunaj.

Na PartyPokru poteka zadnji teden satelitov za ta izjemen dogodek v Avstriji. Na WPT Dunaj se lahko kvalificirate že z 1 $ ali 6 $ dnevnim step 1 satelitom, kjer za vsakih 40 $ podelijo vstopnico za WPT Dunaj satelit. To vstopnico, vredno 40 $, pa si lahko sedaj pribotite tudi malo drugače.

V kolikor še nimate računa na PartyPoker in si želite prejeti 50 $ popolnoma BREZPLAČNO, potem sledite tej povezavi. Srečno in se vidimo na Facebooku.

Pri PokerNews.si, smo se odločili, da vam pomagamo priti do željenega WPT-paketa, zato smo za vas organizirali prav posebno Facebook tekmovanje. To tekmovanje je namenjeno izključno slovenskim igralcem, ki so naši prijatelji na Facebooku. Zato, če še niste naš prijatelj, to hitro storite in že boste izpolnjevali pogoje za sodelovanje.

Zopet bomo iskali tri najbolj izvirne slike, vendar tokrat na tematiko PartyPoker, WPT in PokerNews. Uporabite vso svojo domišljijo, posnemite svojo izvirno sliko, jo dodajte v svoj FB profil in nas označite na njej. Pod njo pa potem še pripišite svoje uporabniško ime na PartyPokru, da bomo vedeli komu poslati vstopnico, ko izberemo najboljše tri. Zadnji dan za nalaganje in označevanje slik je torek, 8. marec 2011.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.