Šport
17 ogledov

Namesto roke dobil sredinca

Janko Tipsarević Radek Štepanek Reuters
Potem ko je dobil obračun in izid v četrtfinalu Davisovega pokala izenačil na 1:1, je Srb Janko Tipsarević izgubil živce, saj mu Čeh Radek Stepanek ni želel čestitati za zmago.

Drugi obračun v četrtfinalu Davisovega pokala med Srbijo in Češko, v katerem sta se pomeril Janko Tipsarević in Radek Stepanek, je po koncu dobil še dodatno "igro". Potem ko je srbski igralec dobil obračun in izid izenačil na 1:1, se je po tradicji želel rokovati s svojim nasprotnikom. A razočarani Čeh se z njim ni želel rokovati in mu je raje namenil sredinca. Nešportna poteza Stepaneka je razjezila Tipsarevića, ki so ga nato šele soigralci in člani ekipe ustavili, da ni obračunal s Čehom.

"Neverjetno, šel sem, da mu ponudim roko, a on je meni pokazal sredinca. To se mi v karieri še ni zgodilo. Ostal sem zaprepaden in res sem nato malce izgubil glavo," je dejal Tipsarević, ki je na konci slavil s 5:7, 6:4, 6:4, 4:6 in 9:7. "Ne le da mi je pokazal sredinca, celo rekel mi je smrdljiva pi..., neverjetno. Med tekmo sem mu priznal dve sporni točki, preskočil sem mrežo, da bi videl, kaj se dogaja, ko je padel. Kaj pa on? On mi je tako vrnil," je bil razburjen Srb.

Stepanek v vsem skupaj ni videl ničesar spornega: "Ne vem, kaj mu je. Normalno sem mu dal roko. Ne vem niti to, zakaj me je po vsem poskušal napasti. Vprašajte njega."

Komentarjev 2
  • zoran 22:18 08.april 2012.

    http://www.tekmovalen.si

  • multinet 11:15 08.april 2012.

    Tukaj je slika: http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/38/Tenis/1078866/Prst+gospodina+Radeka.html