Šport
22 ogledov

Namesto severnokorejske upodobili južnokorejsko

Severna Koreja olimpijske igre London Reuters
Olimpijske igre v Londonu se še niti niso uradno začele pa je že prišlo do prvega incidenta. Organizatorji so na nogometni tekmi ženskih reprezentanc Kolumbije in Severne Koreje namesto severnokorejske zastave z grafiko upodobili južnokorejsko.

Le nekaj ur po začetku nogometnih tekmovanj na olimpijskih igrah v Londonu je že prišlo do prvega zapleta. Nogometna tekma ženskih reprezentanc Kolumbije in Severne Koreje v Glasgowu se ni začela ob predvideni uri (20.45) zaradi zapletov z zastavami na stadionu.

Kot poročajo nekateri britanski mediji in družabna omrežja, so prireditelji na velikih zaslonih stadiona Hampden Park namesto severnokorejske zastave z grafiko upodobili južnokorejsko. Severna Koreja zaradi tega ni želela začeti tekme. Uradnih podatkov o vzrokih zamude še ni, na spletni strani iger pa je za zdaj le informacija o tem, da je začetek tekme preložen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.